Mijn diensten

Team coaching

Coaching van medewerkers op de werkvloer. Ik ondersteun in de ontwikkeling voor een optimale communicatie en samenwerking. Coaching dat bijdraagt aan kwaliteit van zorg en dienstverlening binnen de gehandicaptenzorg


zzp'er in de GGZ

Omgaan gedrag

Probleemgedrag heeft meestal een onderliggende oorzaak. Als Triple-C ervaringsdeskundige biedt ik onvoorwaardelijke ondersteuning en zet ik mij graag in voor een betekenisvolle daginvulling. "Samen doen" staat daarbij centraal. 

zzp'er in de gehandicaptenzorg

Somatische zorg

Hebben de cliënten een lichamelijke beperking dan is de kans groot dat ze afhankelijk zijn van andere betreft hun persoonlijke verzorging. Ik ben ervaren in het bieden van ADL werkzaamheden en bekwaam met passieve en actieve tilliften.  

goede zzp'er in de gehandicaptenzorg

Ervaren en Flexibel

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de gezondheidszorg ben ik een ervaren zorg professional. Mijn brede inzetbaarheid maken mij een flexibele collega en een fijne begeleider om mee samen te werken. Ik ben HKZ- gecertificeerd

Meer informatie: 

zzp'er in de gehandicaptenzorg

Betrouwbaar

Werken vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Ook als dat door wat voor reden dan ook minder vanzelfsprekend wordt.

kwaliteit zzp'er in de gehandicaptenzorg

Cliënt gericht

Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt inhoud te geven aan de zorg en ondersteuning. De cliënt centraal stellen en zeggenschap stimuleren.

zzp'er in de gehandicaptenzorg

Bevoegd & bekwaam

Ik ben bevoegd en bekwaam voor het toedienen van medicatie en het uitvoeren van diabeteszorg. Ook het bieden van somatische zorg. 

Personeel

Ik ben de oprichter van Bureau Zorgvuldig. Bureau Zorgvuldig levert kwalitatief zorgpersoneel. Ontdek het zelf op www.bureauzorgvuldig.nl